Telefoongidsen Arnhem 1985 to 1987 gezocht

Hoi allemaal.
Ik ben nieuw op deze site, ik snap van foondump helemaal niks.
Ik heb wel wat cd-foongidsen op cd, nu wil ik van 1985 tot 1987 graag ook een inzicht hebben, weten jullie een mogelijkheid om deze gidsen van Arnhem in te zien?

Ik zou er heel dankbaar voor zijn, ik speur tips af, maar word er niets wijzer van, of weet de aanpak niet, Arnhem heb ik nog niet gevonden van die jaren.
Dank voor de eventuele oplosgever.
Groet, Willem

Hou je even vast aan deze “mediaspecialist”, de link zit in het kopje hieronder:

De Telefoongids op cd-rom

Vanaf 1984 kwam de cd-rom op als informatiedrager en werd ook aan een telefoonboek op de zilveren schijf gedacht. Vanaf 1988 werd er serieus over het uitgeven van een Nederlandse telefoonschijf gesproken. Een aantal bedrijven maakte aanbiedingen en zelfs prototypen. Een consortium van Maatschappij voor Informatica Diensten (MID), Sdu en het Philips replicatiebedrijf PDO begon een proefproject onder de naam CD-foongids en bood dat aan PTT Telecom aan.

Maar er was bij de PTT twijfel over eventueel kannibalisme: dat lanceerde in 1989 het Telefoonboek op Videotex Nederland. Pas in 1991 gaf PTT Telecom Netwerkbedrijf de opdracht tot het vervaardigen van een telefoongids op cd-rom aan het zusterbedrijf PTT Contest in samenwerking met BSO CAT. In 1992 introduceerde PTT Telecom de schijf op de Efficiencybeurs onder de naam CD-foongids. Er kwam een zakelijke editie met actualisaties per kwartaal en later een consumentenversie, die één keer per jaar werd ververst.

Je zou het hier kunnen proberen voor een uitgave op papier voor de jaren die jij wil zien:

Telefoongids voor het district Arnhem 1986-1987

Regionaal Archief Nijmegen
Mariënburg 27, Nijmegen
Dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur

Bedankt Weerman

Dat is lastig naar Nijmegen, hoopte op een online manier, dan kijk ik wel even wat ik doe.

Met vriendelijke groet, Willem