Help, Help

Beste,

Ten eerst mijn complimenten voor de site www.foondump.nl. Veel informatie van hoe gebruiken etc. alleen ik kom er helaas niet uit en dat ligt niet aan foondump.nl maar aan mijzelf. Ik wil graag in MySQL format alle Cafés van Nederland maar wel per provincie in een een aparte sql bestand:

Provincie Groningen
• Naam Café
• Adres Café
• Postcode Café
• Telefoonnummer Café
• Woonplaats Café

En zoiets…alleen heb alles al geprobeerd webserver instellen thuis met alles erop en er aan, krijg het gewoon niet voor elkaar wie kan me helpen?

Groeten
Jordin
jordinvanzwol@hotmail.com

Waar loop je op vast? De vraagstelling is een beetje onduidelijk. :slight_smile:

Je kunt uit ‘pink_subscriber’ alle records halen met category ‘CAF10’. Dan heb je alle Café’s. Het enige probleem is denk ik de provincie. Die data hebben we helaas niet (of ik heb niet goed gekeken).

Bovenstaand bericht is van mij. Ik zal me eens registeren…

Hoi Geert, Jordin,

Het enige probleem is denk ik de provincie. Die data hebben we helaas niet (of ik heb niet goed gekeken).

Ik denk ook dat provincie er niet in zit. Mogelijk kan je op internet een postcode -> provincie bestand vinden. Mogelijk andere oplossing is om de coordinaten van de postcodes op kaart te mappen. Op de kaart kan je natuurlijk de provincien gaan ‘inkleuren’.

De vriendelijke groet Jan Marco

Je kan op “provincie” zoeken op de CD-foon. Denk via die Polderland-technologie die C-Content ingekocht heeft. Misschien staat de hulptabel in “data\csfilter”?

Als je bij google even op “slinge35” zoekt dan kom je uit bij een Access-mdb waarin de postcodetabel ook een provincie-id heeft gekregen.