Foondump

zoek de versie foondump 1998 wie weet waar ik die nog kan krijgen

Dat was “foongrep”, hier is een link die ik verderop in dit forum zie staan:

    http://home.wanadoo.nl/oc2000/appz/foongrep.zip][u]http://home.wanadoo.nl/oc2000/appz/foongrep.zip[/u
Het gaat in dit geval om een "crack" van foongrep door "Goofy", die had er ook een ".nfo"-bestandje bijgedaan. De gebruikelijke ASCII-opsmuk van een dergelijke 'NFO" wordt teniet gedaan door de beperkingen van de forumsoftware, dus maar even zonder: [code]Crack for: FOONGREP 2.9A FINAL EDITION

Cracked by: Goofy Release-Name: FOONFREP.ZIP
Supplied : on internet Release-Date: 14-12-99
Protection: restrictions OS : Win95/98/NT
Crack/SN : regged Language : Multi
Rating : 9 Disks : 1/1

Notes:
Hallo Nederlanders,

Deze crack is voor de mensen die er altijd al van hebben gedroomd om met een telefoon nummer iemands adres na te trekken, heel handig overigens. Maar met dit programma’s is het uiteraard ook mogelijk heel gemakkelijk (en snel) een nummer van een bekende op te vragen :slight_smile:

Waarom deze crack?
de versie voor 2.6 was gratis, maar daarna wilde onze grote vrienden van Paracas Software geld hebben voor hun creatie. En ze beschermde hun programma met een Key. Niks mis mee omdat 25,- gulden voor z’n goed programma erg goedkoop is. Maar in Juni 1999 had de KPN het eindelijk voor mekaar en dwongen Paracas Software om dit programma van het internet te laten verdwijnen, het is namelijk illegaal om met een nummer een addres op te vragen. Normaal kan de politie dat alleen. Het gevolg was dat het dus niet meer ge-update werd, en nog erger het was niet meer te registreren. Omdat het programma’s erg goed is kon ik het niet laten om het gratis te maken voor iedereen.

Group greetings: Razor 1911, Hybrid, Core [/code]

mr weerman
bedankt voor de moeite
mvg rob