Cdfoongids completer

Bron: Telegraaf 23 november 2004-11-23 Pagina T22:

De nieuwe Cdfoongids is uitgebreider dan zijn voorganger. Naast ruim zes miljoen telefoonnummers en adressen bevat deze cd-rom ook talloze mobiele nummers en e-mailadressen. En al deze data zijn gemakkelijk te printen op een etiket of naar Microsoft Outlook of Excel te exporteren. Zo kan iedereen een eenvoudig een mailing maken en verzenden.

Met deze mogelijkheden onderscheidt de cd-rom zich van de telefoongids op internet. Voordat het web pupulair werd, behoorde de CD-foongids tot de bestverkochte titels. Een krachtig zoekprogramma en uitgebreide printen exportmogelijkheden moeten bijdragen tot een comeback van deze gids.

Telefoonnummers, adressen en postcodes van particulieren en bedrijven in het hele land zijn door de eenvoudige zoekmogelijkheden in een handomdraai te vinden.

Dankzij de ingebouwde plattegronden en een routeplanner kunnen gebruikers ook gemakkelijk de weg naar het juiste adres vinden. De CD-foongids kost 19,95 euro.

Ook op mobiele telefoons en pda’s is De Telefoongids beschikbaar. Hij valt te raadplegen via Pocket PC, Vodafone Live.!, i-mode en via SMS (1313).

Het gaat om de CD-foongids 2005/2006 (PC en Mac)

http://www.comcol.nl/detail/54067.htm][u]Computercollectief[/u
heeft hem al zo te zien.

Opgelet, er schuilt nog een addertje onder het gras:

[quote]De Telefoongids, Denda en C-Content. Denda Multimedia is uitgever en distributeur van CD-romproducten in de entertainment- en infotainmentsector. C-Content is een Europese leverancier van indexerings- en zoeksoftware (content-publishing).

“De keuze voor C-Content heeft geresulteerd in een product dat gebaseerd is op de nieuwste technologie, zoals xml. Dit heeft in sterke mate bijgedragen aan de hogere kwaliteit en stabiliteit van het product, iets waar onze gebruikers direct van profiteren”, aldus Thomas Snyder van De Telefoongids. [/quote]
C-Content werd voor de “zoektechnologie” ook al betrokken bij de nieuwe zoekpagina’s van Telefoongids/Media maar kennen sommigen nog van CD-rom-uitgaves van de Goudengids, KvK, van Dale.

Klinkt als: “vaarwel CMG, vaarwel Java”

Geloof dat je kan zien hoe “die nieuwste technologie” er van binnen uitziet want zij zijn degenen die de links zoals
http://www.telefoongids.nl/tginl.dll?action=white&type=detail&recordid=9dn4CmLv]deze
in mijn keurig verzorgde [u]posting[/u van een paar dagen geleden zitten te versjteren.

Voor de mensen die wel eens “meer dan één telefoonnummer tegelijk” opzoeken: ik kan bevestigen dat Java anders dan in “Java Deurenfabriek BV” of “Javaplein” niet meer voorkomt op de nieuwe uitgave van de CD-foongids (2005-2006, in die periode verhuist toch geen mens).

Hoi Rotkapje,

Best balen dat ze bij CMG weg zijn —(

Leuke uitdaging voor het komend jaar. Het enige positieve is dat we naast de nieuwe cdfoon ook hopelijk de Goudengids, KvK en “van Dale” kunnen gaan ontcijferen.

De vriendelijke groet Jan Marco

Zo mag ik het graag horen 8)

Wel bij de les blijven:
GG komt al een tijd bij
http://www.bvdep.com/Directories.html][u]BVDEP[/u
vandaan :?
Bij
http://www.c-content.nl/casestudies_yellowpages_vnuworlddirectoriesx.html?3][u]C-Content[/u
kunnen ze maar niet vergeten dat zij “Goud” in handen kregen en weer verloren :cry:

Hoi Rotkapje,

Wel bij de les blijven: GG komt al een tijd bij BVDEP vandaan

Ik snap het al, de twee concurrenten (GG en Cdfoon) kunnen natuurlijk niet bij hetzelfde toeleveringsbedrijf hun product laten ontwikkelen.

De vriendelijke groet Jan Marco

          Stoelendans
    CDfoon :mrgreen: --> BVDEP :o --> CMG :shock: --> CCont :)
      G.Gids :D --> CCont :) --> BVDEP :o